Tiimin tehtävänkuvaus
Tiimi hoitaa ruoan jakelun ja siihen liittyviä tukitoimia ja muita asioita perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina.
Tarve vapaaehtoisille
Kokonaisuutena kenttäruokailun tukitiimiin tarvitaan 30–40 henkilöä vapaaehtoiseksi, jonka lisäksi vielä kahvin ja makkaran myyntiin erikseen 36 henkilöä.
1. Jakelu- ja tarjoilutiimi (keittoruokailu)
- lauantai lounas (ruokailuaik. ja 30 minuuttia ennen ja 30 min. jälkeen) 13 hlöä
- lauantai päiväll. (ruokailuaik. ja 30 minuuttia ennen ja 30 min. jälkeen) 13 hlöä
- sunnuntai (ruokailuaikoina ja 30 minuuttia ennen ja 30 min. jälkeen) 3 hlöä
2. Tiskitiimi (tarjottimien pyyhkiminen ja tarjoilukattiloiden pesu)
- lauantai (ruokailuaikoina ja 30 minuuttia ennen ja 1 h jälkeen) 3 hlöä
- sunnuntai (ruokailuaikoina ja 30 minuuttia ennen ja 1 h jälkeen) 3 hlöä
Kenttäruokailun talkoolaisten tiimin logistiikka
- maanantaina (soppatykkien nouto – 2 autoa)
- perjantaina aamulla grillien nouto (peräkärryllä)
- perjantaina 4
- lauantaina aamupäivä 2
- lauantaina iltapäivä 2
- sunnuntai 2
- maanantaina aamulla grillien palautus (peräkärryllä)
- maanantaina soppatykkien palautus
Tiimiläisen tarvitsema osaaminen
Käyttöä on tavallisille käsille ja jaloille, ei ammattiosaamisvaatimuksia.
Ajankohdat, jolloin tiimillä on erityisen suuri vapaaehtoistyöntekijöiden tarve
Lauantaina ja sunnuntai
Tiimin yhteyshenkilöt
Tiimivetäjä Anna Rauha, annamariarauha(at)gmail.com, 050 469 8851
Tule sinäkin ruokkimaan nälkäisiä!
Ilmoittautumislomake